Pleisterwerken

Pleisterwerk is een gladde afwerking van een plafond of wand. In de meeste gevallen kan pleisterwerk overal binnenshuis worden toegepast, mits er een goede ondergrond aanwezig is. De aangebrachte pleisterlaag is tevens direct geschikt voor het aanbrengen van behang.

Pleister wordt in principe machinaal aangebracht en met de hand op slecht bereikbare plaatsen. Ook bij kleine verbouwingen wordt de pleister met de hand aangebracht.

Gyprocwerken

Gyprocplaten zijn ideaal voor het plaatsen van valse plafonds, verlaagde plafonds, valse wanden, scheidingswanden, enz. PLAFONTO biedt u de keuze tussen enkele of dubbele plaatsing. Het voordeel van een dubbele plaatsing is een betere geluidsisolatie.

Gyproc zorgt er ook voor dat alle ruimtes in het huis benut kunnen worden. Van zolders maken wij in een handomdraai slaapkamers, hobbyruimtes, …

Stucanet

Stucanet wordt gebruikt bij labiele ondergronden, op dakspanten, bij verlaagde plafonds, bij dikkere stuclagen… Stucanet is een paneel dat bestaat uit verzinkte staaldraden. Aan de binnenkant zit er een geperforeerd, vochtabsorberend karton in verwerkt. Deze perforaties laten toe dat het gips zich rond de staaldraden vasthecht.

Stukadoorsbedrijf Plafonto bekijkt samen met u welke oplossing het meest geschikt is voor uw project.

Sierpleister

Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen. Sierpleister is een zeer praktische en mooie afwerking die van modern tot klassiek bij ieder huis en elke stijl past.

Het kleurassortiment van sierpleister is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij ! Sierpleister kan op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond binnen en buiten aangebracht worden. De structuurkeuze is heel groot: van super fijn tot heel grof. Sierpleister is er in vele soorten en vormen.

Sierpleisters zijn mooie producten die garant staan voor jarenlang plezier en waarmee verschillende sfeerbelevingen gecreëerd kunnen worden.